Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Over Carelli Italia

Mogen wij ons even voorstellen ? Carelli Italia is een exclusief merk Italiaanse tassen dat in ras tempo de Nederlandse markt verovert. Na jarenlang vaak vergeefs zoeken naar betaalbare Italiaanse tassen van topkwaliteit besloten wij het heft in eigen hand te nemen en ze zelf uit Italie te gaan importeren.

Al onze exclusieve tassen worden geheel in eigen beheer vervaardigd in kleine Italiaanse leerateliers.  Alles rechtstreeks, er komt geen tussenhandel of importeur aan te pas. Dát houdt onze prijzen zo betaalbaar. Wij durven keihard te stellen dat de prijs-kwaliteitverhouding van onze tassen gegarandeerd de hoogste is in Nederland. Al onze tassen zijn van 100% leer en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Namelijk de onze. Wij hebben geen tas in de collectie die we niet zelf ook 
zouden willen hebben!  

In de media worden we al het Walhalla van de Fashionista genoemd en hier zijn we best trots op! Of je nu op zoek bent naar een clutch, shopper, aktetas, handtas of schoudertas, wij hebben ze allemaal in de collectie in diverse maten en kleuren.

Probeer eens een tas van Carelli Italia uit; en mocht een tas om wat voor reden dan ook niet geheel aan je verwachtingen voldoen nemen wij deze direct terug. Die garantie heb je. Het enige gevaar dat je loopt bij Carelli Italia is een snel ontwikkelende smaak voor de betere kwaliteit Italiaanse tas; een ongemak waarvan wij hopen dat je het ons vergeeft. Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.

Heel veel online shopplezier !


Carelli Italia leren tassen logo


Online bestellen
Taal