Handtassen

Kleur

Print

Materiaal


block
block
Min: €0 Max: €150

Leren hand/schoudertas Selvino taupe

Stijlvolle taupekleurige hand/schoudertas van 100% runderleer met extra schouderband. Bijzondere sluiting en handig vakje aan de achterzijde met rits. Shop dé schoudertas van Italiaans design.

€129,95

Leren schoudertas Caluso taupe

Stijlvolle taupe schoudertas van 100% runderleer met extra schouderband. Bijzondere sluiting en handig vakje aan de achterzijde. Shop dé schoudertas van Italiaans design.

€119,95

Leren Handtas Lecce Taupe

Taupekleurige handtas van kalfsleer. Chique uitvoering in bekende Coco Chanel stijl met goudkleurige ketting aan de handtas. Te bestellen in meerdere kleuren.

€119,95

Leren Handtas Lecce Donkerbruin

Donkerbruine handtas van kalfsleer. Chique uitvoering in bekende Coco Chanel stijl met goudkleurige ketting aan de handtas. Te bestellen in meerdere kleuren.

€119,95

Leren Handtas Lecce Bruin

Bruine schoudertas van kalfsleer. Chique uitvoering in bekende Coco Chanel stijl met goudkleurige ketting aan de handtas.

€119,95

Leren Handtas Lecce Zwart

Zwarte handtas van kalfsleer. Chique uitvoering in bekende Coco Chanel stijl met goudkleurige ketting aan de handtas.

€119,95

Leren Handtas Latina Rood Small

Chique leren handtas in het rood met metallic kleurig handvat. Strak, tijdloos design. De leren handtas bevat een extra, zelf te bevestigen, schouderband.

€69,95

Leren Handtas Latina Rood Medium

Chique leren handtas in rood met metallic kleurig handvat. Strak design en ideaal voor zakelijk gebruik. 100% runderleer. In meerdere maten verkrijgbaar.

€89,95